Verkalkte kranen

Kalkaanslag

Hoe kunnen we dit voorkomen?

Het kalkgehalte in het water noemen we de waterhardheid. Deze hardheid verschilt per regio en woonplaats. Dat komt omdat het drinkwater uit verschillende bronnen wordt gehaald. Als het water te hard is ontstaat kalkaanslag. Deze kalkaanslag zorgt voor lelijke vlekken op douchewanden en kranen, maar de kalk hecht zich ook aan de materialen in de verwarmingselementen van huishoudelijke apparaten.

Glanzend schone kranen

Voorkom kalkafzetting

Het systeem van Boshuis zorgt voor de ideale hardheid.

De waterontharder houdt de douche en vooral de douchewand kalkvrij. Tegels en voegen worden niet meer dof en zonder de ruwe kalkaanslag heeft vuil minder kans om te hechten.

Soorten waterontharders (uitsluitend voor installateurs)

De Boshuis waterontharder is een zeer compact kalkfilter­systeem. Deze is leverbaar in twee modellen.

Voor de huishoudens tot 5 personen de Boshuis Flex.

Doorontwikkeld vanuit ons succesvolle duo-concept is deze Flex waterontharder een echte aanwinst. Klein van formaat met grote prestaties. De extra compacte afmeting voorziet in plaatsing in de kleinste ruimtes. Met een capaciteit van ruim 2600L (bij een gem. hardheid 8° dH) voorziet hij de meeste huishoudens van een kalkvrij leven. Uiteraard voorzien van keramische schijven en een intelligente besturing op basis van proportionele bezouting. De 20 jaar Boshuis-garantie krijgt u er gratis bij.

Voor de huishoudens van 5 tot 9 personen de Boshuis Flow.

De opvolger van de bekende iQualQ combi. Met een capaciteit van maar liefst 5200L (bij een gem. hardheid 8° dH) zeer geschikt voor de grote verbruikers. De robuuste vormgeving en grote vulopening maken de Boshuis Flow een gebruiksvriendelijk apparaat. Standaard voorzien van intelligente proportionele besturing zodat er zuinig met spoelwater en zout wordt omgegaan. Een duurzaam argument. Aangevuld met 20 jaar Boshuis-garantie is de Flow dé nieuwe generatie combi-waterontharder.

Extra opties

Remote Control
Beide modellen zijn leverbaar met Remote Control. Dit is handig als de waterontharder in de kruipruimte of in de meter­kast moet worden ingebouwd.

BOSHUIS FLEX

Voor huishoudens tot 5 personen

BOSHUIS FLOW

Voor huishoudens van 5 tot 9 personen

INNOVATIEVE OPTIES

Bij beide modellen is het mogelijk om het apparaat te bestellen met afstandsbediening.

Heeft uw klant er ook schoon genoeg van om overal de kalk vanaf te moeten poetsen en huishoudelijke apparaten steeds te moeten ontkalken?

Bel 06 51 303 100