Oplossingen nodig om jouw woning te verduurzamen?
Wil jij duurzaam verbouwen? En daarna besparen op je energiekosten om geld over te houden voor leuke dingen? Haal je energie uit het optimaliseren van je woning?

Veel mensen, ook in onze Kempen, staan voor uitdagingen en willen oplossingen.

Klimaatneutraal worden betekent vaak flinke ingrepen maar het biedt ook kansen. Maak kennis met de innovatieve en technische ontwikkelingen die verduurzaming in jouw leven mogelijk maken.

Kom op 13 mei naar de EnergieExpo op de markt in Oirschot

Op zaterdag 13 mei vindt de gratis EnergieExpo plaats op de Markt in Oirschot. Een leuk én interessant uitje met familie, vrienden of gewoon alleen. Er zijn lezingen van bekende personen uit de wereld van verduurzaming, je kunt kennismaken met regionale bedrijven die producten en services aanbieden om een woning of bedrijf energiezuiniger en duurzamer te maken, en er zijn expertisetafels voor verschillende onderwerpen op dat gebied. En Oirschot staat ook nog eens bekend om zijn gezellige terrassen. Kom zeker langs!

Gemeente Oirschot en Rabobank

KempenEnergie is blij met de substantiële bijdrage van de Gemeente Oirschot en Rabobank om deze leerzame en leuke dag te kunnen organiseren.

GRATIS ENTREE