Wil jij ook gezond water? Mail ons (klik op deze link).
Of bel ons op nr. 06 51 303 100 (of klik op deze button).

Hoogwaardig drinkwater met het Healthy Water Filter

Hoe schoon is ons drinkwater eigenlijk?

In Nederland hebben we schoon drinkwater, althans dat is wat in het drinkwaterbesluit staat omschreven. Restanten in ons drinkwater zouden geen schadelijke gevolgen hebben, maar op de lange termijn is daar niets over bekend. Steeds vaker hoor je verontrustende berichten over medicijnresten en drugs in het drinkwater. Wanneer u verzekerd wilt zijn van hoogwaardig en puur drinkwater, kunt u dit eenvoudig zelf regelen met ons Healthy Water Filter! Het gezuiverde water zal nu nóg lekkerder smaken.

Onze leverancier in gesprek met RTL4

Veilig drinkwater zonder bacteriën en medicijnen met het Healthy Water Filter

Healthy water medicijnvrij drinkwater

  • Gezond drinkwater
  • Geen medicijnresten
  • Geen bacteriën
  • Geen ongewenste stoffen
  • Veilig drinkwater uit eigen kraan
  • Eenvoudig te plaatsen
  • Topkwaliteit drinkwater
  • Reduceer plastic afval

Bronwater uit plastic flessen gezonder dan kraanwater?

Nederlands drinkwater is goed en drinkbaar. Toch drinken we liever duur water uit plastic flessen. Schadelijk voor het milieu en de portemonnee, dat moet anders! Verbeter smaak, neutraliseer geur en verwijder ongewenste stoffen, medicijnresten (antibiotica) met Boshuis Healthy Water filtersysteem. Eenvoudig aan te sluiten op de keukenkraan.

Bekijk het Special-Actief-Carbon & zilver certificaat.

Er komen steeds meer vragen en berichten over medicijnen (antibiotica) en pesticiden (bestrijdingsmiddelen) in het drinkwater. Onderzoek door het RIVM wijst uit dat het nog niet direct schadelijk hoeft te zijn. De gevolgen op langer termijn zijn echter onbekend. Waarom wachten en risico nemen als u zelf voor gezond drinkwater kunt zorgen? Healthy Water is water zonder medicijn-, antibiotica-, pesticiden- en bacterieresten en met van nature aanwezige mineralen. Stop met flessen water drinken en gebruik dezelfde kwaliteit water gewoon uit eigen tapkraan.

Meer weten?

Lees het artikel over medicijnresten en het RIVM Rapport ‘Geneesmiddelen en waterkwaliteit’.

De kosten van een Healthy Water Filter

De Healthy Water Filter kost € 250,-

Los filter

De levensduur van de filter is ongeveer 1 jaar (afhankelijk van waterkwaliteit)

Een los filter element kost € 97,-

Technische informatie

Het filtersyteem bestaat uit een Special-Actief-Carbon filter met speciale zilvercoating. Zilver is bacteriedodend en verwijdert bacteriën en dergelijke organisme. Daarnaast worden medicijnresten uit het water gehaald.

Afmeting: 30x18x30 (HxBxD cm)

Toevoer watertemperatuur: 10 – 40 C

Levensduur filters: max 1 jaar (afhankelijk van waterkwaliteit)

Chloor vermindering: 99,9%

Special-Actief-Carbon & Zilver: Certificaat Acc. UNE EN 12915 – 1:2009

Toepassing

Uitermate geschikt voor Point-of-Use (POU), daar waar drinkwater getapt wordt. Kan worden aangesloten op de standaard mengkraan of een speciale drieweg-mengkraan. Een drieweg-mengkraan heeft een extra aansluiting voor Healthy Water.

De Healthy Water HOME filtersystemen worden geleverd inclusief design montagesteun in RVS, aansluitslangen en aansluitkoppelingen 3/8″ en een robuust glazen karaf.